Sidor

torsdag 29 september 2011

Vecka 40

Hej!

Veckoplaneringen finns insatt på bloggen. I morgon, på fredagen kommer du att få hem dina skolfoton och månadsbrevet. På baksidan av månadsbrevet hittar du även klubbinfo! Nästa vecka startar både en engelskaklubb och en dramaklubb, senare i höst kommer även matklubben att starta igen. Och jag vill påminna er om läxklubben på måndagar och torsdagar!
På måndagen besöker vi igen biblioteket, så ta med dej ditt bibbakort och en kasse. På måndag eftermiddag får vi besök av en berättare, Suse Weisse från Tyskland! Det skall bli spännande!
Åk 4 har sitt första finskaprov på torsdagen och på fredagen har vi vårt första tabellprov allihopa! Ni kommer att få ett papper med 76 tabeller framför er och det gäller att på tid (10 minuter för åk 3 och 5 minuter för åk 4) att få så många rätt som möjligt. Godkänd är du om du får över 71 rätt. Så det gäller att kunna tabellerna utantill så du inte behöver räkna dem på fingrarna! Som du kan se på provlistan så har du många tillfällen att visa hur duktig du är!
På fredagen går hela skolan till skogen för att orientera i grupper. Vi kommer att äta lite senare än normalt så ta ett litet mellanmål med dej! Och givetvis kläder efter väder.

Ha ett skönt veckoslut!
Ö. Boa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar