Sidor

torsdag 9 februari 2012

Vecka 7

Hej!

Nu har vi filmat tillsammans med fyra ungdomar från Novia. Vi delade in oss i tre grupper och varje grupp gjorde en egen film om mobbning. Filmerna kommer att visas för föräldrar, syskon och andra intresserade på vändagen den 14.2.2012  kl. 18.00 i skolan. Jag väntar på att få en officiell inbjudan av ungdomarna som jag kan skick ut åt er. Hoppas många kan komma! Varken barnen eller jag har ännu sett slutresultatet så det skall bli spännande!
Pia Helenius som drar matklubben för oss önskar att fler barn från åk 3-4 kunde komma med på matklubben onsdagar kl. 13.30! Så har du möjlighet till det så meddela mej!
På måndagen åker vi igen till bibban, så kom ihåg en extra kass och bibbakortet!
Prov i matematik har åk 3 på torsdagen. Att förvandla enheter är inte så lätt så se till att du övar ordentliogt! Alla har fått extra övningspapper som de kan jobba med!
Till Skräbböle isplan åker vi på fredagen och skrinner! Skridskor, hjälm och kläder efter väder! På fredagen kommer du också att få din mellanrapport.
Vi på skolan önskar att de  föräldrar som ännu inte hämtat sina Wilmakoder kan komma till skolan för att göra det. Vi får inte skicka hem dem med barnen. Proven och provvitsorden sätts nu in på Wilma och det är önskvärt att sjukanmälningar görs den vägen.

Trevligt veckoslut! Vi ses på tisdagen!

Ö. Boa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar