Sidor

fredag 7 september 2012

Vecka 37

Hej!

Vi har i tre dagar den här veckan jobbat intensivt med animationsfilmer tillsammans med Antonia och Rasmus. Tunga men roliga dagar har det varit! Så småningom kommer filmerna att finnas på Yo!BaNas youtube kanal, jag meddelar er när de är klara! Det skall bli spännande att se hurdana filmerna  blev! Tusen tack till Rasmus och Antonia!

Veckobrevet kom på bloggen senare än vanligt eftersom vi hade föräldramöte igår. Men nu har jag satt veckoplaneringen på bloggen!
På måndagen har vi skolfotografen på plats. Vi glömde bort att informera er om att vi redan i fjol gjorde beslutet att vi i skolan inte låter er ta kompisfoton, syskonfoton är ok.
Åk 3 har tabellprovet på nytt på måndagen, om det är nån i åk 4 som vill prova att göra det på så kort tid som möjligt och utmana sig själv så får man givetvis göra det:)
På tisdagen kommer några handbollsdamer till skolan för att introducera handboll för åk 3-4! Tossor och byteskläder med!
Förhör på tabell 6 har vi på torsdagen, den är ny för åk 3 så det gäller att öva ordentligt!
På fredagen firar vi den nationella hem- och skola dagen med öppet hus, föräldrar, mor- och farföräldrar samt syskon är hjärtligt välkomna! Programmet hittar ni på Sunnanbergs hemsida under fliken "Månadsbrev".

Ha ett trevligt veckoslut!

Ö. Boa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar