Sidor

torsdag 13 september 2012

Vecka 38

Hej!

Välkomna imorgon och fira den nationella Hem och skoladagen till Sunnanberg :) Hoppas vädret är fint då vi planerat uteverksamhet hela dagen!

Som jag redan tidigare skrev så finns vår animationsfilm nu på nätet och länken dit hittar du till höger. Eleverna uppskattade arbetet och allt de fick lära sig!

Nästa vecka kommer vi att ha de första proven i finska och i matematik. Avsnitten har vi grundligt nu gått igenom, lite har vi kvar att rätta i böcker och häften, så nästa vecka blir det mest repetition. I finska har åk 3 fått anvisningar om vad de skall tänka på vid provövningen som de limmat in i sina häften. Samma instruktioner hittar du under fliken brev hem.

I matematik har alla elever fått extra övningspapper som de får räkna hemma och i skolan, matteläxa hela veckan blir att själv bestämma hur mycket ur pappren man vill räkna hemma på kvällen.

Tandvagnen kommer att köras in på skolgården så småningom, på torsdagen borde de första eleverna kunna besöka tandläkaren.

Ha ett trevligt veckoslut!

Pst! Har alla föräldrar kommit ihåg att uppdatera elevuppgifterna på Wilma? Jag kan inte sätta ut bilder på allt vi sysslar med innan jag vet vilka elever som får synas på bild :)


Ö. Boa
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar