Sidor

torsdag 21 mars 2013

Vecka 13

Hej!

Nog kommer den... sakta men säkert.... Våren alltså! En av eleverna berättade att hon hittat tussilagon redan :) Och nästa helg är det redan påsk! Påskhäxorna kanske nog måste klä långkalsongerna på sej ännu under kjolarna för att inte frysa...
På yles sida vetamix kan du läsa om vårtecken och meddela om dina egna iakttagelser! Här är länken till den:
Följ med våren
På vetamix kan du annars också hitta bilder och filmsnuttar om allt mellan himmel och jord! Det är en sida vi använder oss mycket av i skolan.
På måndagen kommer vi att tova påskkycklingar på tecknetimmarna.
Vi kommer att skriva presentationer om oss själva nästa vecka! Presentationerna skall skickas till de övriga periferiskolornas åk 3-4, och vi kommer att få läsa deras presentationer. Den 8.5 kommer sedan alla periferiskolors 3-4:or att samlas på Pajbackaplanen för att leka och lära känna varandra :)
Till bibban åker vi på onsdagen och efter lunch skrinner vi. Isen är alldeles fantastiskt fin nu :) Tack till de skyldiga!
På torsdagen har åk 3 finskaprov. Öva duktigt! Jag har på driven delat ut övningar åt er som ni gärna får göra! Jag rättar dem efter hand, så om du ser att nånting blir rött i det du skriver så är det jag som pekat på något fel du gjort. Så de här övningarna är i stället för extra övningspapper jag annars brukar be er limma in i häftet. Mindre papper, bra för naturen :) Och troligen roligare för dej :)

Glad påsk! Önskar häxan Boa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar