Sidor

torsdag 20 augusti 2015

Vecka 35

Hej!

Vilken ljuvlig första vecka vi har haft! Vi har hunnit med massor! Nästa vecka kommer vi igen att på måndagen simma i Norrby. Det gäller att passa på medan det är sommarväder :) På måndagen kommer vi också att i alla klasser välja två elevrådsrepresentanter. Du som vill ställa upp ivalet, fundera och förbered dej på att berätta inför klassen varför just du skulle vilja bli invald och varför just du skulle vara en bra klassrepresentant! Första elevrådsmötet hålls på  onsdagen.
På tisdagen kommer kulturarbetaren Stella Tiisala och tillverka venetsianska masker med oss. Första två timmarna jobbar åk 1-3 med det och de två andra åk 3-6.
På torsdagen går hela skolan till skogen för att plocka blåbär. Ta stövlar med dej och gärna långbyxor! Fästingarna lär ska trivas i blåbärsris! Och ormar skall du se upp med! Stampa ordentligt i marken innan  du börjar plocka så de har en möjlighet att fly undan dej! Och så skall du ha nånting att plocka i!
Nu och då kommer vi att i klassen ha en veckotävling. Frågorna och uppgifterna består till största del av sådant vi gått igenom i klassen. Klassen är färdigt indelad i tre tävlingsgrupper. På fredagen tävlar vi!
Veckoplaneringen hittar du till höger!

Ha ett skönt veckoslut och njut av  sommarvärmen!

H. Boa
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar